sonreal11

Son Real. Arquelogia i paisatge

Autor: Albert For茅s G贸mez
Any: 2016
Col路lecci贸: Empremtes
P脿gines: 98
ISBN: 978-84-944558-4-1

Aquest petit llibre pret茅n fer un recorregut pels diferents estadis de la conquesta humana de l鈥檈spai geogr脿fic de Son Real, que es troba al bell mig de la badia d鈥橝lc煤dia, entre els nuclis de Can Picafort i Son Serra de Marina.
El recorregut pel qual transcorre el llibre s鈥檌nicia amb una presentaci贸 general de la finca p煤blica de Son Real -on es troba el Centre d鈥橧nterpretaci贸 de Son Real, un espai d鈥檃collida dels visitants- que d贸na pas a una petita descripci贸 de l鈥檈ntorn natural i acaba convertint-se en un viatge en el temps. Aquest viatge est脿 formulat com un recorregut al llarg del temps per les restes dels msp hack download primers pobladors i pobladores, els quals configuraren el m贸n dels d貌lmens, de les navetes, dels talaiots, de la famosa necr貌polis de la punta dels Fenicis… fins arribar al temps de la conquesta catalana.
Son Real 茅s un entorn privilegiat on el paisatge contempla diferents expressions vitals, que a la vegada reflecteixen no nom茅s la hist貌ria de la finca, sin贸 de l鈥檌lla en general.