felanitx

Felanitx 1931-1952. Cr貌nica de la Segona Rep煤blica, la Guerra Civil i la Postguerra

Autor: Ramon Rossell贸 Vaquer
Any: 2017
Col路lecci贸: Palmira. Coedici贸 Llibres Ramon Llull i Illa Edicions
P脿gines: 544
ISBN: 9788494455872

Aquesta obra, d’un volum quasi enciclop猫dic, ha estat possible聽 gr脿cies a la tasca ingent que ha realitzat als arxius l’historiador Ramon Rossell贸 Vaquer (Felanitx, 1944) i que ha deixat per tots nosaltres el testimoni d’uns anys d’il路lusi贸 per transformar la societat i fer-la m茅s justa i igualit脿ria, per貌 arran del cop d’estat de 1936 aquestes il路lusions es tenyiren de sang i negror. Una negror que fins fa pocs anys era ben present entre les fam铆lies que patiren la repressi贸 i l’exili al poble de Felanitx.

Ramon Rossell贸 茅s un bon coneixedor de la hist貌ria de Felanitx i un apassionat de la hist貌ria local de Mallorca. Aquesta edici贸 d’alguna manera vol ser un homenatge cap ell i la seva tasca com a historiador i tamb茅 un homenatge a les v铆ctimes del franquisme.

felanitx